недела, 23 октомври 2016  |  Вести денес: 25

Судскиот совет во петок ќе избира претседател

sudskisovet_sitel

Последни вести

Судскиот совет на Република Македонија в петок на седница ќе избира претседател.

Седницата ќе се одржи согласно член 32 став 2 и член 33 од Законот за Судски совет на Република Македонија.

Двегодишниот мандат на претседателката на Судскиот совет, Александра Зафировска истече на 20 декември 2014 година.

фото: Сител

Најчитани вести