четврток, 24 август 2017  |  Вести денес: 0

Супер Куп на Македонија во С.Ц. Јане Сандански

Турнирот ќе се одржи на 22 и 23 септември во големата сала на С.Ц. Јане Сандански.

Последни вести

Oваа недела ќе се одржи Супер Куп на Македонија во Спортскиот Центар Јане Сандански.

Турнирот ќе се одржи на 22 и 23 септември во големата сала на С.Ц. Јане Сандански.

Првиот ден, се среќаваат К.К. Фени Индустри и К.К. МЗТ Скопје Аеродром од 18 часот, и К.К. Карпош Соколи и К.К. Куманово од 20:30 часот.

Наредниот ден, на 23-ти, ќе се одржи финалето од 20:30 часот.

Карти на билетарата при С.Ц. Јане Сандански.

Најчитани вести