Секс

Супер поза: Разбудете го притаениот тигар во него!

Супер поза: Разбудете го притаениот тигар во него!

„Стоечки змеј“, „притаен тигар“, „скриена змија“ – ова се имиња на една секс поза, која треба да ја пробате!

Вашата партнерка е на колена на работ од креветот во кучешка положба, додека трупот и грбот се наоѓаат во паралела со креветот, а задникот е благо кренат.

Вие сте зад неа.

Со оглед на тоа што вашите нозе се наоѓаат на надворешната страна од нејзините, со бутовите можете да ги стегнете нејзините колена со што ќе се зголеми триењето.

Оваа поза е идеална за стимулација на Г-точката. Набљудувањето на нејзините облини може да биде доста еротски за вас.