понеделник, 24 октомври 2016  |  Вести денес: 28

Суштината на христијанството во 30 секунди

Суштината на христијанството во 30 секунди

Суштината на христијанството во 30 секунди

Поврзани вести

Авторите на видеото „Богословија во 30 секунди”, на едноставен начин ја претствуваат суштината на христијанството.

Претставени се три чаши, една со темна течност со назнака „Грев“, и уште две чаши со проѕирна течност, на која се ставени налепници „Ти“ и „Христос“.

Погледнете го видеото:

Најчитани вести