Македонија

Свадба во затворот Идризово

Свадба во затворот Идризово

И тешката затворска капија на затворот Идризово, не ја поколеба 45-годишната прилепчанка Маријана С. која е на издржување на затворска казна за измама да го каже судбоносното да, пишува дневиот весник Вест.

Мирјана минатата недела во затворот стапи во брак со љубвовта на нејзиниот живот 46 годишниот скопјанец Милан С.

Тие се венчале во салата за посети во кругот на затворот, а како свадбен подарок од затворската управа добиле гратис престој во собата за слободно видување или секси собата, како што ја викаат затворениците.

Бидермаерот и го дала на млада командирка.