недела, 23 јули 2017  |  Вести денес: 1

Свечена изјава на новите членови на Советот на јавни обвинители

Новоизбраните членови на Советот на јавните обвинители на Република Македонија денеска ќе дадат свечена изјава пред претседателот на Собранието Трајко Вељаноски.

sovet-za-javni-obviniteli-360x200

Поврзани вести

Новоизбраните членови на Советот на јавните обвинители на Република Македонија денеска ќе дадат свечена изјава пред претседателот на Собранието Трајко Вељаноски.

Изјава ќе дадат Петар Аневски, Фиданка Рајевска, Деса Пауновска, Коле Штерјев и Арбер Исаку.

Најчитани вести