четврток, 24 август 2017  |  Вести денес: 0

Свечени изјави на Богданоски, Салиу и Андоновски во Собранието

Последни вести

Владе Богданоски, член на Судски совет на Република Македонија, ќе даде свечена изјава пред претседателот на македонското Собрание, Трајко Вељаноски.

Како што информира собраниската прес-служба, свечени изјави во Собранието ќе дадат и избраните заменици на Народниот правобранител Сузана Салиу и Јован Андоновски.

Најчитани вести