четврток, 23 март 2017  |  Вести денес: 0

Свеченост по повод прием на 125 професионални војници во АРМ

Во касарната Илинден – Скопје, денеска ќе се одржи свеченост по повод приемот на новите 125 професионални војници на служба во Армијата на Република Македонија.

svecenost-arm

Последни вести

Во касарната Илинден – Скопје,  денеска ќе се одржи свеченост по повод приемот на новите 125 професионални војници на служба во Армијата на Република Македонија.

На свеченоста ќе присуствува и ќе се обрати министерот за одбрана, Зоран Јолевски, а присутни ќе бидат и заменик-министерот Беким Максути, заменик – началникот на Генералштабот на АРМ, генерал-мајор Мухамет Рацај и други претставници од Министерството за одбрана и Армијата на Република Македонија.

Најчитани вести