Магазин

Свечен пречек на Даниел Кајмаковски на скопскиот аеродром

Свечен пречек на Даниел Кајмаковски на скопскиот аеродром

Победникот на балканското музичко шоу Х Фактор Адриа Даниел Кајмакоски попладнево во 14.15 часот пристигнува во Скопје.

На Аеродромот Александар Велики во негова чест е организиран свечен пречек.

Даниел ги повика своите обожаватели на дружење по пристигнувањето на аеродромот во Скопје и сите заинтересирани може да дојдат лично да ја поздрават новата македонска музичка ѕвезда.

Автобусите со фановите на Даниел Кајмакоски веќе тргнаа кон аеродромот.