среда, 26 јули 2017  |  Вести денес: 49

Светската банка ќе го објави својот извештај за Југоисточна Европа

Во Сараево, утре, преку видео врска од Брисел, ќе бидат претставени наодите во десетиот „Редовен економски извештај на Светската банка за Југоисточна Европа, јави Фена.

133351085

Поврзани вести

Светска банка ќе го претстави десетиот извештај за најновите економски движења во земјите од Југоисточна Европа – Албанија, Босна и Херцеговина, Црна Гора, Косово, Македонија и Србија.

Извештајот во Брисел ќе го претстави директорката на Светска банка за земјите од Југоисточна Европа, Елен Голдстеин, и менаџерот за пракси на Светска банка, Галина А. Винцелете.

Најчитани вести