вторник, 25 јули 2017  |  Вести денес: 1

Светски ден на штедењето

133163566

Последни вести

По повод Светскиот ден на штедењето, 31 Октомври, во Стопанската комора на Македонија седница ќе одржи Здружението на банкарство.

На седницата ќе им бидат доделени признанија на најдобрите службеници во банките и штедилниците за постигнати особени резултати во вршењето на работните задачи во 2015-та година.

Поканети се гувернерот на НБРМ Димитар Богов, министерот за финансии Кирил Миноски и високи претставници од други финансиски институции, соработници на Здружението.

Најчитани вести