Македонија

Свлечиште на патот Прилеп – Ресен, сообраќајот се пренасочува

Свлечиште на патот Прилеп – Ресен, сообраќајот се пренасочува

Поради повторно активирање на свлечиштето на патниот правец Прилеп-Ресен, на обиколката кај Битола на патот А3 собраќајот е во целосен прекин за секав вид на собраќај.

Од АМСМ информираат дека возилата се пренасочуват низ градот Битола.