Македонија

Свлечиште кај Страцин, одрони на неколку патни правци

Свлечиште кај Страцин, одрони на неколку патни правци

На патниот правец Куманово – Крива Паланка кај селото Страцин има свлечиште и е зафатена една лента од патот.

Екипите на јавното претпријатие „Македонија пат“ работат на расчистување на патот и нормализирање на сообраќајот.

Авто мото сојузот на Македонија препорачува внимателно возење и следење на поставената сообраќајна сигнализација.