Македонија

Т-Мобиле со низа поволности за промотивната акција „Купи онлајн“

Т-Мобиле со низа поволности за промотивната акција „Купи онлајн“

T-Mобиле започна промотивна акција за корисниците, кои ќе купат мобилен телефон од интернет продавницата „Купи онлајн“ на http://www.t-mobile.mk.

За корисниците што ќе купат онлајн, T-Mobile обезбеди повеќе модели на атрактивни смартфони со ексклузивен онлајн попуст од 10 отсто.

Освен попустот, за онлајн купувачите следуваат и подароци за моделите соодветно назначени на „Купи онлајн“ од брендовите Samsung и LG, а вклучуваат MICRO SD мемориска картичка од 32GB со USB читач, модерни слушалки AIR Sound или футрола, во зависност од избраниот модел на телефонот.

Промоцијата важи исклучиво за оние корисници што ќе купат преку интернет продавницата „Купи онлајн“ и вклучува бесплатна достава на домашна адреса.