вторник, 25 октомври 2016  |  Вести денес: 41

Таблица за множење на скалите на училиштата во општина Аеродром

skali vo OU2

Последни вести

Општина Аеродром деновиве почна да поставува налепници со таблицата за множење на скалилата во сите основни училишта на нејзината територија.

Целата на оваа активност е учениците на интересен и сликовен начин и додека се на одмор да учат низ забава.

Преку овој нов креативен начин Општината има за цел да придонесе во подобрување на воспитно-образовниот процес.

 

Најчитани вести