четврток, 17 август 2017  |  Вести денес: 19

Tag Archives: адер јанош

132324935

Јанош Адер: Дојдено е времето ЕУ да започне вистински преговори за членство со Македонија

-Намерите на Македонија се јасни, долгорочно тие сакаат да се приклучат кон ЕУ и НАТО. Во поглед на интеграцијата кон НАТО, скоро 10 години им нудиме позитивни, но лажливи забелешки ветувања во поглед...

Најчитани вести