четврток, 1 декември 2016  |  Вести денес: 63

Tag Archives: аеродроми

132375365

Аеродромите се голем фактор за економијата

Како што беше речено на обуката за новинари организирана викендов од ТАВ Македонија, бројот на патници на двата македонски аеродрома се зголеми, пред се, поради воведувањето на нискобуџетните авиокомпании. Скопскиот...
9-300x202

ФОТО: Застрашувачки аеродроми на кои не би сакале да слетате

Повеќето аеродроми нема да ве исплашат со својот изглед, меѓутоа ширум светот постојат и аеродроми на чии писти сигурно не би сакале да полетате или да слетате. Sea Ice Runway, АнтарктикMaketane Air Strip, АфрикаBarra,...
policaec-tepacka-aerodrom

Рекорден број патници на македонските аеродроми

Рекорден број патници на двата македонски аеродроми е забележан во месец јули, односно раст од 28 отсто на годишно ниво. Во споредба со јули 2014, во јули 2015 година бројот на патници е зголемен за 28% на годишно...
Saba_airport-pia L.jpg  SCARY AIRPORTS

ФОТО: Застрашувачки аеродроми на кои не би сакале да слетате

Повеќето аеродроми нема да ве исплашат со својот изглед, меѓутоа ширум светот постојат и аеродроми на чии писти сигурно не би сакале да полетате или да слетате. Sea Ice Runway, Антарктик  Maketane Air Strip, Африка      Barra,...

Најчитани вести