четврток, 8 декември 2016  |  Вести денес: 36

Tag Archives: апарат

analizaaaaa

Нов софистициран апарат за хеликобактер пилори за Клинички центар

Нов софистициран апарат за испитување на бактеријата хеликобактер пилори, која се смета за предизвикувач на ракот на желудник, доби Универзитетската клиника за гастроентерохепатологија во Скопје....

Најчитани вести