четврток, 29 декември 2016  |  Вести денес: 22

Tag Archives: движење

vozilo

Се уште важи забраната за движење на тешки товарни возила на Пробиштип-Кратово

Забрана за движење на тешки товарни возила (над 7,5 тони) има на регионалниот пат Пробиштип – Кратово поради појава на свлечиште, на влез во Кратово, воведена е забрана за движење на автобуси и товарни...

Најчитани вести