среда, 11 јануари 2017  |  Вести денес: 32

Tag Archives: фако хирургија

очната

Очната клиника доби најсовремен апарат за фако хирургија во Македонија

Апаратот, кој е набавен од страна на Министерството за здравство, е во вредност од пет милиони денари и со него веќе се извршени осум интервенции. Вицепремиерот и министер за здравство Никола Тодоров...

Најчитани вести