понеделник, 26 јуни 2017  |  Вести денес: 1

Tag Archives: голема хрватска

лес

Лес: Голема Албанија, Голема Србија и Голема Хрватска со поделба на Македонија како решение за Балканот

Притоа за Македонија тој го препорачува рецептот албанското малцинство да добие форма на независност, односно федерализација, а потоа спојување со матичната држава Албанија. Тоа што особено ги запали...

Најчитани вести