понеделник, 24 јули 2017  |  Вести денес: 75

Tag Archives: илија филиповски

komisija-za-hartii-od-vrednost

Илија Филиповски успешно го презема „Технокомерц” АД Скопје

Комисијата за хартии од вредност на Република Македонија (КХВ) на 114-та седница ја прифати понудата за преземање на акции издадени од „Технокомерц” АД Скопје што ја даде лицето Илија Филиповски. Како...

Најчитани вести