петок, 18 август 2017  |  Вести денес: 41

Tag Archives: јагниња

јагниња

Купил јагниња, не сакал да ги плати

Ј.Д. во април 2016 година купил 130 јагниња од С.М. (40) од село Конопница, Крива Паланка, за кои требало да плати 141.700 денари, но преку правното лице „Мелани Компани“ ДООЕЛ Куманово на трансакциска сметка...
jagninja

Зголемен извозот на јагниња, а се очекува и откуп на свинското месо од преработувачите

Млекото кое се увезува и произведува во Македонија е безбедно, во моментов на пазарот има мал дисбаланс во однос на понудата и побарувачката на свинско месо, а има и мал пораст на извозот на јагниња...

Најчитани вести