петок, 21 јули 2017  |  Вести денес: 52

Tag Archives: комора

matto

Нема пречки бизнисмените од Македонија и Турција да соработуваат во ИТ и здравствениот сектор

Компании од областите ИТ и здравство од Измир се заинтересирани за инвестиции во Македонија, беше истакнатп што посетата на претставници на дваесетина фирми од Измирската трговска комора од ИКТ и...
germanska_stopanska_komora_makedonija (2)

Јубилеј на Германската стопанска комора во Македонија

Македонско – Германското стопанско здружение и Германска стопанска комора во Македонија вчера го прослави своето 15 годишно работење во Македонија заедно со своите членови и партнери. Повеќе од...
Untitled-1

Адвокатската комора го слави своето формирање

Адвокатската Комора на Македонија денеска го слави своето формирање, во Битола за прв пат се одбележува овој ден на иницијатива на млади адвокати од битолската адвокатската заедница кои положија свежо...

Најчитани вести