понеделник, 21 август 2017  |  Вести денес: 29

Tag Archives: корпоративни обврзници

kapital b anka

„Капитал банка“ АД Скопје доби одобрение за издавање на првата корпоративна обврзница

Комисијата за хартии од вредност на Република Македонија на својата 119-та седница на „Капитал банка“ АД Скопје ѝ даде одобрение да издаде корпоративна обврзница за познати купувачи. Станува збор за...

Најчитани вести