четврток, 24 август 2017  |  Вести денес: 10

Tag Archives: Коса Фризура

Винтиџ-пунџа: За елегантни дами со стил (ВИДЕО)

Ниско завиткан кок е класика меѓу фризурите, бидејќи е чест избор на припадниците на благородничките семејства, како во минатото, така и денес. Станува збор за винтиџ-фризура, која се’ уште е актуелна...
Неколку совети за виткањето на косата со фигаро

Неколку совети за виткањето на косата со фигаро

Со овие совети вашата фризура ќе биде беспрекорна и секогаш уредна. На некои од нас им е потребно повеќе време за да ја усовршат уметноста на витканата коса. Сепак, постојат голем број фактори влијаат...

Проверете дали повеќе ќе ви стои кратка или долга коса

Многу често жените се во дилема кога станува збор должибната на косата. Тие често се мислат дали да ја скратат нивната коса или да ја пуштат долга не знаејќи дали ќе им одговара на лицето. Затоа, фризерите...

Најчитани вести