четврток, 24 август 2017  |  Вести денес: 10

Tag Archives: креатива

Инвентивни проекти на македонски автори на „Скопје креатива 2017“

Инвентивни проекти на македонски автори и дизјанери ќе бидат дел од содржините на претстојниот фестивал на креативни индустри „Скопје Креатива 2017“, кој ќе се одржо од 4 до 6 мај во Младинскиот културен...

Најчитани вести