сабота, 19 август 2017  |  Вести денес: 33

Tag Archives: Мирка Велиновска

mirka

Сега политички фактор е само црвено-жолта Македонија

Kога во 2011 година на плоштадот Македонија спонтано излезе едночудо народ за заеднички да се радува на високиот пласман на ракометната, а потоа и на кошаркарската репрезентација, а такви масовки се случуваа...
малевски

„За сервилниот и климоглав Малески, Македонија е бучкуруш од етницитети“

Според Велиновска, Малески своевремено ја застапувал тезата дека Македонија е бучкуруш од етницитети и дека како таква не би требало да претендира да биде држава на македонскиот народ како ексклузивитет.Имено...
mirka-2-640x319

Велиновска: Груевски ја заштити Македонија од распродажба на внатрешното богатство

Груевски, според мене, ќе влезе во иsторијата на македонската држава по еден закон, што никој од мејнстрим медиуми, па и интелектуалци , аналитичари не го виде, изјави новинарката Мирка Велиновска во...
mirka-2-640x319

Велиновска: Македонија ќе биде тргната од линијата на огнот, чистка во амбасада на САД во Скопје

Ние треба да се радуваме. Сега ќе бидеме тргнати од линијата на огнот. Обама ни вети 30 годишна војна, европско- азиска во која ќе страда, линијата на фронтот ќе биде Балканот, по дифолт од Грција до горе....
Велиновска: Непристрасно известување не е можно со пристрасно мешање однадвор

Велиновска: Непристрасно известување не е можно со пристрасно мешање однадвор

При неможноста да се сменат изборните резултати во полза на СДСМ, измислени се кредибилни избори. За да бидат кредибилни, им требаат строго контролирани и цензурирани медиуми, како и операција за бришење...

Најчитани вести