петок, 28 јули 2017  |  Вести денес: 13

Tag Archives: новолото

133243048

НовоЛото 7/34 збогати тетовчанец за 10 милиони денари

Седумката вредна 9.999.040 денари е уплатена во Тетово во продажното место МА-ДЕ-БЕ ДООЕЛ . Среќниот добитник уплатил 8 комбинации на НовоЛото 7/34 или 160 денари. Уплатата е извршена во истиот ден на извлекувањето...

Најчитани вести