сабота, 19 август 2017  |  Вести денес: 0

Tag Archives: Очна Клиника

очната

Очната клиника доби најсовремен апарат за фако хирургија во Македонија

Апаратот, кој е набавен од страна на Министерството за здравство, е во вредност од пет милиони денари и со него веќе се извршени осум интервенции. Вицепремиерот и министер за здравство Никола Тодоров...
Очната клиника воведе нов метод за лекување на рожницата

Очната клиника воведе нов метод за лекување на рожницата

На  Универзитетската клиника за очни болести, за првпат се воведува нова метода за леување на рожницата – крослинкинг, со што кај пациентите се спречува прогресијата на диоптријата, како и ќе се...

Најчитани вести