сабота, 24 јуни 2017  |  Вести денес: 37

Tag Archives: онлајн

реклами

Заштитата на приватноста може да ги загрози приходите на социјалните мрежи

Како што се наведува, сервисите ќе мора да гарантираат доверливост за разговорите на своите корисници и да бараат нивна дозвола за следење на активностите, со цел да им прикажуваат прилагодени реклами. Повеќето...

Најчитани вести