сабота, 22 јули 2017  |  Вести денес: 11

Tag Archives: поранешна Југославија

© AFP 2017 / Andrej Isakovic

АНАЛИЗА: Балкански сојуз – проект за нова Југославија во границите на ЕУ

Шесте балкански земји, кои сметаат на приклучување кон Европската унија, но уште немаат добиено согласност од Брисел, го започнуваат процесот на интеграција којашто може да заживее еден влијателен...

Најчитани вести