среда, 16 август 2017  |  Вести денес: 38

Tag Archives: Роман Шолц

aleksandarofmacedoniamoneta

Роман Шолц: Македонците се еден од најретките народи во светот со најстар ген

Македонците се еден од најретките народи во светот со традиција на постоење, вели Роман Шолц, директорот на Швајцарскиот институт за атропологија и ДНК – ИГЕНЕА за Програмата „Гласот на народот“...

Најчитани вести