четврток, 17 август 2017  |  Вести денес: 19

Tag Archives: седумка

133243048

НовоЛото 7/34 збогати тетовчанец за 10 милиони денари

Седумката вредна 9.999.040 денари е уплатена во Тетово во продажното место МА-ДЕ-БЕ ДООЕЛ . Среќниот добитник уплатил 8 комбинации на НовоЛото 7/34 или 160 денари. Уплатата е извршена во истиот ден на извлекувањето...
Падна трета седумка во 2015. вредна 120 илјади евра

Падна трета седумка во 2015. вредна 120 илјади евра

Посакуваната премија 7-ка од играта НовоЛото 7/34, го обележа 50-то коло кое се реализираше вчера, а беше емитувано во редовниот термин на ТВ Сител. Ова е третата 7-ка во 2015, а 11-та од почетокот на приредување...
sedumka

Скопјанец се посреќи на лото со шест милиони денари

Синоќешното 47-мо коло на Новолото донесе нов среќен добитник, овој пат седумка вредна 6.000.000 денари. „Нашиот компјутерски систем лоцираше дека уплатата на среќното Новолото ливче е извршена на 11 јуни...

Најчитани вести