среда, 26 јули 2017  |  Вести денес: 42

Tag Archives: снабдување

bez-voda

Без вода дел од Аеродром и Бутел

Без вода во четвтро од 6,30 часот ќе останат корисниците од улицата „Цветан Димов“, а со намален притисок ќе бидат улицата Серава и Гинекологија Чаир во општина Чаир. Како што соопштија од Регионалниот...
133530308

Тркалезна маса „Сигурност во снабдувањето со стоки и нафтени деривати“

Како резултат на честите блокади кои условија застои и нефункционалност во превозот на стоки во патниот и во железничкиот сообраќај кон Република Грција, неопходно е наоѓање соодветни решенија за...
елем

ЕЛЕМ: Снабдувањето со струја непречено, потрошувачката е зголемена

Снабдувањето со електрична енергија се одвива континуирано и во согласност со потребите. Во изминатите 24 часа е забележана зголемена потрошувачка на струја за над 30 проценти во однос на вообичаеното...
елем

ЕЛЕМ: Снабдувањето со струја е редовно, потрошувачката е зголемена

Снабдувањето со електрична енергија за домаќинствата и помалите компании на регулираниот пазар за електрична енергија се одвива редовно и во согласност со нивните потреби. Во текот на вчерашниот...
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Без вода неколку улици во Скопје

Поради дефект на против пожарен хидрант профил ф-80 милиметри на улица „Дабница“ без водоснабдување ќе останат корисниците од истоимената улица од 10:30 часот па се до санирање на дефектот. Поради дефект...
casa voda

Утре без вода неколку улици во Бутел,Чаир и Центар

Жителите на неколку улици во скопските општини Центар,  Бутел и Чаир утре ќе немаат вода.   Регионалниот центар за управување со кризи на Град Скопје, по известувањето добиено од ЈП Водовод и Канализација...

Најчитани вести