сабота, 19 август 2017  |  Вести денес: 33

Tag Archives: стефан влахов мицов

StefanVlahovMitcov

Пукање во празно

ДЕНЕШНАТА ДРАМАТИЧНА СОСТОЈБА ВО РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА Е СЛИЧНА НА ТАА ОД 2001 ГОДИНА. Македонскиот народ низ сите градови во државата маршира во одбрана на унитарноста на Македонија, како и за државните...
Stefan-Vlahov-Micov-int113-1

Влахов Мицов: Џабе се троши националната енергија

Веќе 25 години енергијата на македонскиот народ се троши без никаква корист и за самиот народ и за македонската држава. Мала земја по територија и население мора да ги користи вешто и природните ресурси...
Stefan Vlahov - Micov - Filozofija na bakanskiot pekol

Нова книга од Стефан Влахов Мицов

Во мултимедијалниот центар „Матица екслузив“ на 21 октомври (вторник) во 12 часот ќе се одржи промоција на книгата „Филозофија на балканскиот пекол“од Стефан Влахов Мицов, издание на „Матица македонска“од...
Kako se gradi i brani drzava ...

Нова книга од Стефан Влахов Мицов: „Држава – како се гради и брани“

Новата книга „Држава-како се гради и брани“ од проф.д-р Стефан Влахов Мицов во издание на Матица македонска од Скопје е критички и аналитички осврт на македонското минато и на денешните проблеми на...
Kako se gradi i brani drzava ...

„Држава како се гради и брани“- нова книга од Стефан Влахов Мицов

Во издание на „Матица македонска” излезе од печат книгата „Држава како се гради и брани” од проф. д-р Стефан Влахов –Мицов. Авторот студиозно пишува за македонскиот континуитет низ вековите, при...

Најчитани вести