среда, 7 декември 2016  |  Вести денес: 0

Tag Archives: струја

струја

Без струја утре дел од повеќе скопски општини

Од 8:30 до 11:30 часот утре без струја ќе бидат дел од корисниците од улицата „Лазар Димитров“, од 8:30 до 12:30 часот ќе бидат корисниците од улицата „Христо Татарчев“, поранешна „Сава Ковачевиќ“, подулици...
струја

Неколку скопски населби утре без струја

Во периодот од 08.30 до 10.30 часот, без електрична енергија утре ќе бидат дел од корисниците од ул. „Букурешка“ во општина Карпош, а во периодот од 08.30 до 11.00 часот, корисниците од ул.„Адолф Циборовски“...
132453572

Без струја утре делови од Центар, Шуто Оризари, Петровец и Чаир

Од 9 до 15 часот без струја ќе бидат дел од корисниците од улиците „Партениј Зографски“, „Салвадор Аљенде“ и „Периша Савељиќ“ во општина Центар. Од 8:30 до 13 часот струја ќе немаат корисниците од „Макошпед“...
мегават

Во септември во Македонија потрошени 541.800 мегават часови струја

Во септември се потрошени 541.800 мегават часови електрична енергија, 18.265 милиони нормални кубни метри природен гас, 385.272 тони јаглен и 112.029 тони нафтени продукти. Според ДЗС, 96,8 проценти од вкупната потрошувачка...
132436650

Без струја в петок дел од скопските општини

Во време од 8:30 до 13:30 часот во петок без струја ќе бидат дел од корисниците од улица „Балзакова“ и улицата „Дренак“, а од 12 до 14:30 часот корисниците  на дел од улицата „Иван Козаров“ во општина Кисела...
струја

Повеќе скопски општини во четврток ќе бидат без струја

Без струја од 8:30 до 9:30 часот ќе бидат дел од корисниците од улица „Хераклеја“, а од 9 до 15 часот корисниците од подулиците „58“, „72“ и „80“ во село Волково во општина Ѓорче Петров. Во време од 9:30 до 14...
струја

Делови од Карпош, Сарај, Ѓорче Петров и Центар утре без струја

Во периодот од 9 до 14 часот без струја ќе бидат корисниците од селото Долна Арнакија, а од 9 до 15 часот корисниците од улиците „Борис Бојаџиски“ и „Лука Геров“ подулици бр. 15, 16. и 18. Дел од корисниците...
струја

Дел од Скопје утре без струја

Прекин во снабдувањето од 8.30 до 10.30 часот ќе имаат корисниците од улицата „Ѓорѓи Скрижевски“ во општина Центар, од 8.30 до 14.00 часот, корисниците од улицата Божин Николовски – Силни во општина Аеродром,...
населби

Повеќе скопски населби и села утре без струја

Истиот период без струја ќе бидат и корисниците од селата Горно и Долно Блаце, Граничниот премин Блаце и Терминалот Блаце во општина Чучер – Сандево, како и жителите лоцирани на улиците „Букурешка“,...
струја

Делови од Центар, Аеродром, Ѓорче Петров и Карпош утре без струја

Во периодот од 8:00 до 13:00 часот, без струја ќе бидат корисниците од ул. Живко Чинго, како и дел од корисниците од улиците Радњанска и Дебарца во општина Центар. Корисниците од улиците 1330, 1343 и Мите Богоевски...
струја

Делови од Скопје утре без струја

Од 9 до 15 часот без напојување со електрична енергија ќе останат дел од улицата „Востаничка“, како и корисниците на дел од улицата „Саса“ и улица 2 во населбата Пинтија во општина Кисела Вода.
струја

Дел од Скопје во вторник ќе биде без струја

Од 8.30 до 11.30 часот без струја ќе бидат корисниците од улиците „Радушка“ и „Црногорска“, како и дел од корисниците од улицата „Македонска Преродба“ во општина Ѓорче Петров. Во периодот од 9 до 13.30 часот...
струја

Скопски населби утре без струја

Без струја од 9:30 до 10:30 часот ќе останат и корисниците од ул. „Лука Геров“ под улици 10, 12, 13, 14, и 15, од 10 до 11 часот, корисниците од ул. „Лука Геров“ улици 15 и 17, а од 11:30 до 12:30 часот, дел од корисниците од...
99909374

Скопски населби и села утре без струја

Во периодот од 9 до 13 часот без струја ќе бидат корисниците од улицата „Христо Смирненски“, дел од корисниците од село Љубин, долен дел и дел од корисниците од улицата „Брсјачка Буна“. Од 9 до 15 часот...
112255896

Делови од Аеродром, Кисела Вода, Ѓорче Петров и Сарај ќе бидат без струја

Во периодот од 8:30 до 11:30 часот, без струја ќе бидат корисниците од ул. Милан Зечар – новите згради на Голден Арт, како и корисниците од ул. Методија Шатров Шарло – старите бараки во општина Аеродром. Без...