петок, 21 јули 2017  |  Вести денес: 52

Tag Archives: Тиранаска платформа

antoniја milososki

Милошоски: СДСМ нудат едно, а подметнуваат сосема друго

Политиката на СДСМ е како приказната за Тројански коњ, од една страна нудат повисока просечна и минимална плата, а од друга страна подметнуваат бинационална држава и прогласување на македонскиот народ...

Најчитани вести