четврток, 17 август 2017  |  Вести денес: 19

Tag Archives: За заеднипка Македонија

Boris_Damovski

Jа фативме фреквенцијата на размислата на точниот Македонец

Објавувањето на албанската платформа, потпишана во Тирана, постизборно, како клучен услов за коалицирање на албанските партии со македонските за формирање на Влада, предизвика големи контроверзии...

Најчитани вести