Магазин

Тајната на Миранда Кер за совршен изглед

Тајната на Миранда Кер за совршен изглед

Воопшто не е чудно што некои од најголемите ѕвезди на денешницата строго ја чуваат тајната за нивниот заводлив изглед, а некои од нивните методи се се’, само не се вообичаени.

Иако се труди да остане таинствена кога е во прашање нејзиниот исглед, некогашниот ангел на Викторија Сикрет Миранда Кер откри  како се бори против подуеноста.

miranda-ker-1

Таа секој ден консумира една лажичка кокосово масло.

Освен што го зајакнува имунитетот, тоа го подобрува варењето и го поттикнува слабеењето. Освен тоа, во една прилика изненади кога искрено проговори за нејзиното затегнато тело.

Односот меѓу затегнатоста на моите раце и стомачните мускули и сексот е пропорционален. Колку почесто водам љубов, толку мускулите ми се поцврсти.