Магазин

Тајната на прекрасните Французинки

Тајната на прекрасните Французинки

Преубава коса, нежна кожа, совршена фигура…французинките оправдано важат за едни од најнегуваните жени на планетата…

Тајната на прекрасните Французинки

Внимателно со сончањето

Французинките знаат дека сончањето е штетно, па ретко излегуваат на сончеви зраци. Денес почесто можете да видете Французинка со природен тен, отколку девојка излезена од солариум.

Не се преоптеретени со вежбање

Сведоци сме на големиот медиумски притисок за физичкиот изглед. За да го постигнеме посакуваниот изглед кој често е нереален, се исцрпуваме со напорни тренинзи. Спротивно, девојките во Франција го негуваат опуштениот став кон вежбањето – наместо вежбање во теретана, одбираат прошетка.

Французинките сакаат вода

Водата е извор на живот за вашата кожа и ако пиете доволно, вашата кожа ќе биде здрава и сјајна, како однадвор така и одвнатре. Французинките добро го знаат овој факт, затоа водата ја третираат како десерт. Освен вода за пиење, тие користат и разна козметика за кожа со смирувачко дејство.

Помалку е повеќе

Природната убавина…