Магазин

Тајната напивка во Холивуд: Како ѕвездите слабеат преку ноќ?

Тајната напивка во Холивуд: Како ѕвездите слабеат преку ноќ?

Позната холивудска нутриционистка Кимберли Снајдер советуваше голем број познати актерки за тајните на здравата изхрана, а неодамна објави книга со 85 рецепти за убавина.

Една од најважните работи што Кимберли им ја напоменува на нејзините клентки е консумирањето на зелено смути, кое не само што дава мотивација за загуба на килограми, туку и ја подмладува кожата, го забавува стареењето и ја зголемува енергијата.

За голем број познати ѕвезди ова е единствениот појадок што тие го консумираат со години наназад.

Како да го подготвите овој магичен пијалак прочитајте на следната страница: