Магазин

Тајните на Бионсе за совршен изглед

Тајните на Бионсе за совршен изглед

Таа е една од најубавите жени во светот, но сепак не се буди совршена туку дел од нејзината убавина го должи на шминката…

Секако тајната е во генетиката, но и  во одредени рутини за убавина од кои таа не остатпува. Еве со кои триков и се служи славната пејачка:

  1. Бионсе никогаш не нанесува само една пудра – користи барем три нијанси за да создаде природен изглед.
  2. Пред пудрата, задолжително нанесува основа.
  3. По в одоотпорната сенка, на очите нанесува трошка сјај за усни за да добие подобар изглед.
  4. Само на челото и под очите нанесува хајлајтер.
  5. Користи вештачки трепки од брендот Велур кои што се викаат „Are Those Real?“