Магазин

Тамара Тодеска стана мајка, се роди малата Хана

Тамара Тодеска стана мајка, се роди малата Хана

Тамара Тодевска роди здраво женско бебенце. Малата Хана е тешка речиси три килограми и долга 49 сантиметри.

На социјалните мрежи, блиски лица на пејачката веќе ја споделија оваа прекрасна вест.