Магазин

Тања Савиќ барала да и се плати настапот однапред, па побегна со парите!

Тања Савиќ барала да и се плати настапот однапред, па побегна со парите!

Пејачката Тања Савиќ барала газдата на една дискотека да и исплати пари за настап месец дена порано, за да потоа побегне со парите.

Ангажманот и го договори нејзиниот колега Амар Гиле Јашарспахиќ, но Тања на ден пред настапот ги известила газдите на дискотеката дека имала смртен случај, за да следното утро со сопругот и децата побегне за Австралија.

Газдата на дискотеката и ја дал целата сума месец дена порано и во првиот миг поверувал во приказната со смртниот случај, за да веќе утредента дознае дека се било измислено. Сумата од 3.000 евра заедно со Тања заминала за Австралија.

Извор: Вистина.мк