Секс

Тантра стол за поголемо сексуално уживање

Тантра стол за поголемо сексуално уживање

Со желба да го зачините вашиот сексуален живот занемарувајќи го притоа креветот можете да се впуштите во испробување на нови пози со помош на специјално дизајнираниот мабел.

Истражете ги новите Кама Сутра пози во сексот со неверојатниот и уникатен стол, дизајнирана да пружи неверојатно задоволство.

Со ’Тантра столот’ и вие и партнерот ќе доживеете сензационално искуство.

tetra-stol01