Македонија

Локални избори 2017 Тарчуловски со значаен проект за Кисела Вода: Помош кога е најпотребна- 24 часовна служба за итни поправки во домот

Тарчуловски со значаен проект за Кисела Вода: Помош кога е најпотребна- 24 часовна служба за итни поправки во домот

Тарчуловски со витален проект за граѓаните на Кисела Вода: Помош кога е напотребна- 24 часовна служба за итни поправки во домот

Кандидатот за градоначалник на Кисела Вода од ВМРО-ДПМНЕ, Јохан Тарчуловски продолжува со промоција на проектите кои се од големо значење за граѓаните. Граѓаните на Кисела Вода ќе добиваат ќе имаат помош во било кој дел од денот или ноќта, во Кисела Вода ќе има 24 часовна служба за итни поправки.

Во овој проект се предвидува, бесплатни ситни поправки да има во домот за пензионери кои живеат сами, како и во домот на најранливите жители на Кисела Вода.

„24 ЧАСОВНА СЛУЖБА ЗА ИТНИ ПОПРАВКИ ВО ДОМОТ – ПОМОШ КОГА Е НАЈПОТРЕБНА. Стручна помош во вистинскиот момент! Достапна служба – 24 часа, во рамки на Општина Кисела Вода. Бесплатни ситни поправки во домот за пензионери кои живеат сами. Бесплатни ситни поправки во домот за најранливите категории на жители на Кисела Вода“, напиша Тарчуловски на фејсбук.