Свет

Татко монструм: Ја силувал ќерка си 1.370 пати

Четириесетгодишен татко монструм од Виена е осуден на казна затвор од седум години бидејќи ја силувал својата ќерка 1.370 пати.

Тој ја силувал ќерка си секојдневно во период од неколку години.

Жртвата, која сега е на 15-годишна возраст, сведочеше дека била силувана 1370 пати од 2009 година. Силувањето започнало откако семејството се преселило од Германија во Австрија.