Македонија,Крими хроника

Татко ранил син со кујнски нож

Татко ранил син со кујнски нож

Вчера во Берово, во куќата сопственост на Т.С.(74), дошло до расправија помеѓу истиот и неговиот син П.С (50) при што во еден момент Т.С. земал кујнски нож со кој замавнал кон синот, нанесувајќи му повреди наглавата, рацете и градите.

Со цел да се одбрани П.С., го удрил Т.С. во пределот на главата нанесувајќи повреди. Се превземаат мерки за целосно расчистување на случајот.