Магазин

Тејлор Свифт ги носи вработените на групен одмор!

Тејлор Свифт ги носи вработените на групен одмор!

По преубавата турнеја Тејлор Свифт и целиот нејзин тим заслужи да оди на одмор. А одморот го плаќа…газдарицата!

Таа во пост на Инстаграм ја објави убавата вест и меѓу останатото напиша:

-„За нивното напорно работење оваа година, навистина го заслужија тоа“.

Можеме да кажеме само секоја чест за Тејлор Свифт.

tejlor1

Инаку некои медиуми сфатија дека пејачката подготвува нешто големо, но мислеа дека прославата ќе биде по повод нејзиниот роденден. Поради тоа пејачката им се обратила:

tejlor2

-„Го сакам вашиот ентузијазам, но мојот роденден не е за две недели и оваа година ќе го прославам во тишина!“.